Hlavní obsah

Britský policista znásilnil třináctiletou školačku, dostal 25 let

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Liverpool

Pětadvacet let si odsedí nyní již bývalý britský policista, který znásilnil třináctiletou školačku. Ian Naude svou oběť sexuálně zneužil jen několik dní poté, co byl služebně u ní doma. Soud v Liverpoolu jej při vynášení rozsudku charakterizoval jako krutého a bezcitného pedofila. Odsouzený se hájil tím, že měl pocit, že si nezletilá pohlavní styk na sedadle jeho auta užívá.

Foto: Reuters

Britská policie, ilustrační foto.

Článek

„Jste chladnokrevný a bezohledný pedofil, který se navíc následně neštítil vyhrožovat obětem,“ vyslechl si odsouzený u soudu. Naude si totiž svou oběť nahrával a vyhrožoval, že pokud promluví, nahrávky zveřejní, informovala ve čtvrtek stanice Sky News.

Během procesu vyšlo najevo, že byl Naude vyšetřován i v dalších dvou případech údajného sexuálního zneužívání.

Před zatčením se k němu ale nedopatřením plán jeho zadržení, jakožto k policistovi, donesl a on tak ze svého mobilu stihl smazat 750 sexuálně explicitních snímků a videí nezletilých. Podle obžaloby na nich byly vyobrazeny útoky dospělých mužů na dětí.

Vyšetřovatelka případu Kate Tomlinsonová řekla novinářům, že v odsouzeném spatřuje „ďábelského sexuálního predátora nejhoršího kalibru, který zradil lidi, jež přísahal chránit“.

Reklama

Výběr článků

Načítám