Hlavní obsah

Britská policie zasahuje u nehody před školou ve Wimbledonu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Britská policie ve čtvrtek informovala, že po vážné dopravní nehodě zasahuje u základní školy ve Wimbledonu na jihu Londýna. Do budovy narazil osobní automobil, na místě bylo ošetřeno několik lidí, uvedla agentura Reuters.

Foto: Envato Elements

Ilustrační foto

Článek

Londýnská metropolitní policie sdělila, že v 9:45 místního času (10:45 SELČ) byla přivolána k nehodě, při které automobil narazil do budovy. Na místě zasahuje také záchranná služba včetně letecké podpory a také hasiči, píše Reuters.

Nejde o teroristický čin

Metropolitní policie podle serveru Sky News potvrdila, že incident nesouvisí s terorismem, a dodala, že „probíhá vyšetřování, abychom pochopili všechny okolnosti toho, co se stalo“.

Škola Study Prep Wimbledon, která je určená pro dívky ve věku od čtyř do 11 let, se na dotaz ohledně incidentu odmítla vyjádřit. Policie uvedla, že poskytne další aktuální informace, jakmile to bude možné.

Vzdělávací instituce se nachází necelé dva kilometry od tenisových kurtů, kde se v současné době koná grandslamový turnaj Wimbledon.

Ženám dvojnásobně hrozí, že po nehodě zůstanou uvězněné ve vozidle, říká studie

AutoMoto

Reklama

Výběr článků

Načítám