Hlavní obsah

Cestující bez jízdenky v Německu brutálně napadl průvodčí. Škrtil ji a pomočil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S šokující brutalitou napadl muž 57letou průvodčí v regionálním vlaku v jihozápadním Německu poté, co jej přistihla bez jízdenky. Žena skončila s těžkými zraněními v nemocnici.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Podle tiskové zprávy policie byl útočníkem štíhlý muž ve věku 30 až 40 let „jižanského vzezření“ s krátkými tmavými vlasy a plnovousem. Deník Bild píše o 35letém muži „bez státního občanství narozeném v Sýrii“.

Incident se odehrál v úterý odpoledne ve stanici Graben-Neudorf severně od Karlsruhe. Přistižený pasažér zasadil průvodčí tvrdé údery pěstmi, kopal do ní a škrtil ji. Nutil ji prý také k orálnímu sexu a ještě požadoval, aby volala „Heil Hitler“. Nakonec ženu pomočil a uprchl.

Na nástupišti ještě urážel dvě mladé ženy, z nichž jednu fyzicky napadl, když ji chytil za bundu a třásl s ní. Žádné zranění jí nezpůsobil.

Krátce poté se útočník objevil v jednom supermarketu, kde křičel na personál a po prodavačce hodil talíř. Nato ještě zaútočil u pokladny na jednu zákaznici, kterou udeřil pěstí do hýždí.

Želízka už cvakla

Útočník se pak „vyzbrojil“ uraženým hrdlem od lahve a vyběhl ven na parkoviště. Tam ohrožoval 23letého řidiče, kterému sebral klíče od jeho auta a ujel.

V ulicích ještě způsobil několik dopravních nehod. V Ettlingenu, vzdáleném asi 35 kilometrů, pak pronikl na jednu zahradu, kde zabil psa a zapálil altán. „Při hašení jsme objevili psa, kterému už nebylo pomoci,“ potvrdil mluvčí hasičů s tím, že na zahradě vznikla škoda za 10 tisíc eur (254 550 Kč).

Asi hodinu poté muž v témže městě pronásledoval 17letou dívku, která směřovala do fitness studia. Začal ji osahávat a lehce ji zranil na ruce, načež napadená začala volat o pomoc. Na místo se seběhlo několik lidí, kteří násilníka zadrželi do příjezdu policie. Soudce zatím nařídil umístění útočníka na psychiatrii, informoval Bild.

Patnáctiletá dívka na vídeňském nádraží srazila zákeřným kopancem 84letou seniorku. Asi moc drog, hájila se

Zahraniční

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám