Hlavní obsah

Brazilec upálil zaživa těhotnou milenku i jejího přítele. Manželka mu pomáhala

Novinky, Tomáš Andres Skoupý

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Minulý čtvrtek byl v brazilském městě Birigui zatčen Brazilec se svou šestatřicetiletou manželkou a dalšími dvěma komplici. Podle policie měla čtveřice spoutat a upálit v autě mužovu milenku a jejího přítele. Milenka byla ve čtvrtém měsíci těhotenství a podle jedné z vyšetřovacích verzí nechtěla jít na potrat.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Ohořelé pozůstatky patřící 24leté Priscile Ferreiře da Silvové a jejímu 39letému příteli Ely Carlosu dos Santosovi našli policisté minulý týden ve venkovské oblasti ve státu São Paulo. Byly nalezeny v autě, které patří matce mladé ženy.

Identitu obou mrtvých musí ještě potvrdit výsledky DNA, da Silvová a dos Santos však byli pohřešováni a dva z pěti pachatelů se přiznali. Minulý čtvrtek zatkla policie 36letou ženu a tři muže ve věku 19, 35 a 36 let.

Policie neuvedla jejich jména, sdělila ale, že da Silvová byla milenkou jednoho z mužů a zatčená žena byla jeho manželkou. Podle policie byla vražda páru obzvlášť brutální. Oběti byly svázány a položeny do auta, které bylo zapáleno.

Vietnamští vesničané upálili policisty kvůli zabavené půdě

Svět

Podle vyšetřovatelů vše nasvědčuje tomu, že oběti byly upáleny zaživa. Ve snaze zamaskovat svůj čin jeden z pachatelů dokonce utěšoval rodinu zavražděné Priscily. Další z pachatelů ve čtvrtek ráno přišel sám na policejní stanici a tvrdil, že patřil k napadeným.

Pomsta kvůli potratu nebo drogy

Da Silvová byla ve čtvrtém měsíci těhotenství a prozatím hlavní vyšetřovací verze hovoří o tom, že otcem byl jeden z pachatelů. Jeho manželka, mimochodem rovněž těhotná, o románku věděla a společně s manželem se měli pokusit přesvědčit da Silvovou, aby šla na potrat. Když odmítla, rozhodli se manželé přikročit k drastickému činu.

Policisté však dosud nevyloučili ani motiv drog. Zavražděný pár měl dlužit peníze svému drogovému dealerovi, kterým byl rovněž jeden z pachatelů. Policisté nyní pokračují s výslechy a snaží se vazby jednotlivých aktérů rozmotat.

Reklama

Výběr článků

Načítám