Hlavní obsah

Bude se smažit v pekle. Izraelci zabili teroristu, který slavil nad tělem zavražděné Shani

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Izraelská armáda zabila jednoho z Palestinců, který po útoku 7. října slavil nad bezvládným polonahým tělem Shani Loukové, dupal po něm a provolával Alláhu Akbar. Teroristé z Hamásu tělo triumfálně vozili na korbě automobilu ulicemi Gazy. S odvoláním na rozhovor s matkou dívky o tom na sociální síti X informoval rabín Shmuley Boteach. Tragický osud dvaadvacetileté Shani s německo-izraelským občanstvím se stal jedním ze symbolů krvavého útoku Hamásu na jihu Izraele. Její smrt rodina potvrdila koncem října.

Foto: Profimedia.cz

Palestinští teroristé s tělem Shani Loukové

Článek

„To monstrum se teď bude navždy smažit v pekle, stejně jako ostatní divoši z Hamásu, kteří spáchali tento masakr,“ napsal americký rabín Boteach s tím, že zabití jednoho z teroristů, kteří tělo Shani vozili po Gaze, mu potvrdila matka dívky Ricarda Louková.

„Nyní je také potvrzeno, že Shani Louková, žena, kterou divoši z Hamásu předváděli ve spodním prádle, byla skutečně zavražděna poté, co byla mučena a kdo ví co ještě. Hamás je ztělesněním zla. Jsou to nacisté naší doby. Kdo tvrdí, poté, co byl svědkem toho, co udělali této ubohé nevinné ženě, že Hamás nemusí být úplně zničen, je nemorální,“ dodal Boteach v dalším příspěvku.

Foto: Profimedia.cz

Ricarda Louková s fotografií své dcery Shani

Izraelská armáda zatím oficiálně zprávu o zabití jednoho z trýznitelů Loukové nekomentovala. Smrt dívky oznámila rodině koncem října s tím, že byla nalezena kost spodiny lebeční, která se shoduje se vzorky DNA poskytnutými kvůli identifikaci příbuznými Loukové. Vzhledem k tomu, že bez nalezené kosti je život nemožný, došly izraelské úřady k nevyhnutelnému závěru, že dívka je mrtvá.

Rodina potvrdila smrt Shani, jejíž bezvládné tělo teroristé vozili po Gaze

Blízký a Střední východ

Záběry, na nichž napůl vysvlečené bezvládné tělo Loukové vozí na korbě automobilu skupina palestinských ozbrojenců ulicemi Gazy, se staly jedním ze symbolů brutality útoku Hamásu v jižním Izraeli ze 7. října.

Video se objevilo na sociálních sítích krátce poté, co teroristé vpadli na hudební festival Supernova poblíž kibucu Re’im, jehož se Louková se svými přáteli zúčastnila. Podle izraelských zdrojů bylo jen na tomto místě zabito přes 260 civilistů a množství dalších lidí bylo odvlečeno do Pásma Gazy.

Na sociálních sítích se později objevilo i video, na němž Shani na zmíněném festivalu tančí jen krátce před útokem Hamásu.

Němka vyrazila na festival, unesli ji teroristé. S bezvládným tělem si pak natočili video

Zahraniční

Reklama

Výběr článků

Načítám