Hlavní obsah

Střelba v kalifornském Long Beach: Tři mrtví a devět zraněných

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles
Aktualizováno

Nejméně tři mrtvé si vyžádala v úterý v noci střelba v domě v kalifornském Long Beach. Dalších devět lidí bylo zraněno, uvedla stanice KABC-TV.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Střelba v kalifornském Long BeachVideo: Reuters

 
Článek

Hasičům byla střelba nahlášena v 22:44. Střílelo se v domě na křižovatce 7. ulice a Temple Avenue. Mluvčí Jake Heflin uvedl, že po příjezdu hasičů a záchranářů „na místě panoval chaos“. Potvrdil, že tři dospělí muži jsou mrtví. Zbylých devět zraněných bylo převezeno do okolních nemocnic, pět hned a čtyři později.

Policie potvrdila, že zasaženo střelbou bylo více lidí. Mluvčí Jennifer De Rezová dodala, že situace ještě není vyřešena a mění se. Zatím není jasné, zda je střelec ještě na útěku, nebo skončil ve vazbě, uvedl The Business Insider. Na místě zasahují početné policejní síly, napsal list The Los Angeles Times. 

Podle svědků se střílelo asi deset minut před příjezdem policie, 47letý Oswaldo Morales uvedl, že slyšel nejméně 17 výstřelů, některé rychle po sobě.

Reklama

Výběr článků

Načítám