Hlavní obsah

Rodina ugrilovala mrtvé tělo příbuzné, dál pobírala její důchod

– CORNING
Novinky, toh

Kalifornii ve spojených státech šokoval případ asociálního chování 30letého muže a 50leté ženy. Ti totiž po smrti své příbuzné, její tělo zpopelnili na domácím grilu a nadále pobírali steřenčinu penzi. Podle amerických médií si tak přišli na 25 tisíc dolarů (asi 450 tisíc korun).

Článek

Oba byli zadrženi a jsou podezřelí ze zpronevěry, týrání starší osoby a neoprávněného nakládání s tělem, jak uvedli tamní policisté.

Ti již vyslechli vnuka a dceru 84leté Ramony Allmondové. Oba podezřelí uvedli, že střenka zemřela přirozenou smrtí v prosinci. Vyšetřovatelé se však pokusí zjistit skutečnou příčinu úmrtí.

„Tělo prý nechali týden ležet na posteli v pokoji a následně ho zpopelnili na zahradním grilu,“ citovala agentura AP jednoho z vyšetřovatelů Paula Hoslera. Podle něj oba dva pak pobírali stařenčinu penzi, přičemž si tak přišli na více než 25 tisíc dolarů.

Jeden z policistů soudí, že muž i žena zřejmě chtěli splnit důchodkyni její přání. Ramona Allmondová totiž chtěla zemřít doma a následně být zpopelněna.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám