Hlavní obsah

Rodiče svým malým dětem píchali medicínu pro dobrý pocit. Šlo o heroin

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tacoma

Před soudem v Tacomě ve státě Washington stanuli rodiče, kteří svým dětem píchali heroin. Drogově závislý pár svým dětem ve věku dvou, čtyř a šesti let podával silně návykový opiát. Doma mu podle zjištění soudu říkali „lék pro dobrý pocit“. Děti po aplikaci většinou usnuly. Epidemie závislosti na heroinu nabývá v USA obřích rozměrů a případy, kdy jsou poblíž heroinem paralyzovaných narkomanů nalezeny děti, přibývá.

Foto: Profimedia.cz

Aplikace heroinu (ilustrační foto)

Článek

Pětadvacetiletému Leroyovi McIverovi a jeho o rok mladší partnerce teď kromě odebrání dětí hrozí desítky let vězení. Jen sepsat obžalobu podle CNN trvalo deset měsíců.

Obvinění se k užívání heroinu doznali, nepřiznali však, že by svým dětem podávali drogy. Tvrdí, že to musel udělat někdo z lidí, s nimiž v domě v Tacomě žili.

Matka týraných dětí Ashlee Huttová

Na vše se přišlo 10. listopadu loňského roku po půlročním vyšetřování úřadu pro ochranu dětí. Šestiletý chlapec prozradil úředníkům, že rodiče míchají bílý prášek s vodou, říkají mu lék pro dobrý pocit a všem třem dětem, jakožto i sobě ho píchají injekcí.

Pracovníci sociálního úřadu tedy vyrazili do domu obžalovaných, kde objevili další dospělé narkomany. Všude se povalovaly lžičky, jehly, alobal a heroin.

Nejhrůznější pohled byl ale na samotné děti — šestiletého chlapce a čtyřletou a dvouletou dívku. Kromě jiných zranění objevili pracovníci úřadu pro ochranu dětí na jejich pažích vpichy po jehlách. Nařízené testy pak potvrdily to, čeho se obávali — rodiče svým dětem píchali heroin.

Závislými se ale děti ještě nestaly, žijí v dětském domově a podle policie se jim daří dobře.

Reklama

Související témata:

Související články

Matka za heroin platila jedenáctiletou dcerou

Soud v americkém státě Ohio v úterý uložil trest 51 let vězení ženě, která za heroin nabízela drogovému dealerovi svoji jedenáctiletou dceru. Muž s ní měl...

Výběr článků

Načítám