Hlavní obsah

Ricky Martin obviněn z incestu a domácího násilí. Hrozí mu až 50 let

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na hudební popovou ikonu Rickyho Martina byl již před dvěma týdny vydán příkaz k zadržení. Tento pátek vyšlo najevo, že portorická hvězda čelí obvinění z domácího násilí a incestu. Údajnou obětí má být Martinův jedenadvacetiletý synovec Dennis Yadiel Sanchez. Martin veškerá obvinění odmítá.

Foto: Profimedia.cz

Ricky Martin

Článek

Zákaz přiblížení byl portorickými úřady vydán již před čtrnácti dny, bylo v něm pouze, že je padesátiletý Martin obviněn z domácího násilí.

V pátek přinesl španělský deník Marca informaci, že údajnou zpěvákovou obětí je jeho 21letý synovec, se kterým měl mít Martin sedmiměsíční vztah. Deníku měl tuto informaci sdělit Martinův bratr Eric.

Konec tohoto incestního vztahu měl Martin těžce nést a svému synovci fyzicky i psychicky ubližovat. Za tato obvinění z incestu by podle portorických zákonů mohl Martin dostat až padesátiletý trest.

Zpěvák Ricky Martin nabídne v Praze speciální show

Kultura

Martinův právník Marty Singer ještě v pátek veškerá obvinění popřel. „Bohužel osoba, která toto tvrzení učinila, se potýká s hlubokými psychickými problémy. Ricky Martin pochopitelně nikdy nebyl zapleten do jakéhokoliv sexuálního nebo romantického vztahu se svým synovcem,“ uvedl zpěvákův právník.

Zpěvák pak ve svém prohlášení dodal: „Tohle je nejen nepravdivé, ale i nechutné. Všichni doufáme, že tomu muži se dostane pomoci, kterou naléhavě potřebuje. Ale nejvíc doufáme, že případ bude brzy smeten ze stolu, až se soudce podívá na všechna fakta.“

Reklama

Výběr článků

Načítám