Hlavní obsah

Pomocnou stráž losangeleské policie před televizní kamerou složily nazlobené včely

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dramatické záběry útoku včel na uniformovaného muže v Los Angeles zachytila kamera televizní stanice SkyFox. Dobrovolník místní policie přijel k nahlášenému nebezpečnému rojení bodavého hmyzu, záhy se ale sám stal jeho obětí. Vydrážděné včely zapříčinily mužův pád, čímž mu přivodily krvavé zranění na hlavě. Video z incidentu v úterý zveřejnila agentura AP.

Včely napadly v Los Angeles pomocníka policieVideo: KTTV FOX 11 NEWS, AP

 
Článek

K hmyzímu incidentu došlo v pondělí odpoledne místního času. Záchranné složky podle SkyFox reagovaly na hovor na tísňovou linku.

Volající hlásil útok včel. Jako první byl na místě již zmiňovaný uniformovaný dobrovolník, na nic nečekal a začal s místním šetřením.

V okamžiku, kdy obhlížel situaci, se ale včely vrhly i na něj. Muž se je snažil odehnat, pak se dal na útěk, ztratil rovnováhu, spadl na silnici a rozbil si hlavu.

Na dalších záběrech je vidět, jak o pobodaného a pomláceného muže ošetřuje záchranář, který se sám potýká s obtěžujícím hmyzem. Včelí hnízdo pod střechou domu na losangeleském předměstí nakonec zlikvidoval patřičně vybavený deratizátor.

Lev zabil na Slovensku muže

Evropa

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám