Hlavní obsah

Policista v Texasu zastřelil muže, který se vzdával s rukama nad hlavou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Washington

Policista v texaském městě Bexar zastřelil muže, který měl ruce nahoře a zřejmě se vzdával. Plyne to z videozáznamu, který natočil svědek policejního zásahu. Policie zasahovala u jednačtyřicetiletého Gilberta Florese pro podezření z domácího násilí.

BEZ KOMENTÁŘE: Policie v Texasu zastřelila neozbrojeného muže

 
Článek

Policie tvrdí, že muž byl ozbrojený, měl u sebe nůž. Na záběrech je patrné, že do půl těla svlečený Flores dává ruce nahoru, jako by se vzdával, v tom ho ale zasáhne kulka. Objevily se i názory, že muž těsně předtím, než vyšla rána, dával ruce dolů a možná chtěl sáhnout po zbrani.

Šéf oblastní policie Nico LaHood řekl, že záběry jsou znepokojivé, ale vyzval obyvatele, aby „nedělali předčasné závěry“. Zasahující policisté byli staženi z terénu.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Policisté zkoumají i své vlastní video, které při zásahu natočili, to ale nebylo zveřejněno.

Policisté k Floresovu domu přijeli na oznámení, že se v něm nachází žena, která je poraněna na hlavě po útoku nožem. Zraněno mělo být i i dítě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám