Hlavní obsah

Otčím rituálně vpravil dvouletému chlapci do těla 50 jehel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brasília
Aktualizováno

Lékaři v Brazílii objevili přibližně 50 jehel v těle dvouletého chlapce. Většinu z nich se lékařům podařilo odstranit, některé ale zůstávají v blízkosti životně důležitých orgánů. Hoch se stal obětí rituálu černé magie, jehly mu do těla vpravil otčím.

Článek

Chlapce přivedla jeho matka do nemocnice poté, co si stěžoval na velké bolesti. Při rentgenovém vyšetření našli lékaři v jeho těle jehly na šití o délce až pět centimetrů. Žádné stopy po vpichu přitom nebyly nikde patrné.

Otec dítěte řekl novinářům, že při návštěvě bytu, ve kterém chlapec žil společně se svojí matkou a otčímem, našel předměty, které mohou být používány při rituálech černé magie. Otčím mezitím z domova zmizel. Když ho policisté později dopadli ve vnitrozemí státu Bahia, policistům se přiznal. Uvedl, že mu při činu pomáhala dvojice žen, z nichž jedna je zřejmě členkou náboženské sekty.

Chlapec se v současné době nachází na jednotce intenzivní péče a jeho stav je vážný. Vyživují ho sondou, je ale při vědomí a dýchá bez pomoci přístrojů. Jedna z jehel mu propíchla levou plíci.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám