Hlavní obsah

Obézní Američanka udusila devítiletou holčičku. Za trest na ní 12 minut seděla

Tragická událost se odehrála v sobotu ve floridském městě Pensacola. Čtyřiašedesátiletá Veronica Green Poseyová údajně chtěla umírnit devítiletou holčičku, a tak si na ni na několik minut sedla. Dívku však udusila. Ženu následně zadržela policie a obvinila ji z týrání a usmrcení dítěte, napsal deník Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Soud ve městě Pensacola na Floridě.

Článek

V době tragédie se na místě nacházely ještě další dvě osoby, devětašedesátiletá Grace Joan Smithová a dvaašedesátiletý James Edmund Smith. Podle policejních zpráv se jedná o rodiče zemřelé Dericky Lindsayové, což by znamenalo, že ji Smithová porodila v šedesáti letech.

Smithová údajně své neteři Poseyové nařídila, aby holčičku ukáznila. Ta ji prý nejprve udeřila pravítkem a kovovou trubkou, načež malá Dericka utekla ke křeslu. Poseyová, vážící téměř 150 kilogramů, se tedy rozhodla, že si na ni za trest na chvíli sedne.

Holčička asi po deseti minutách začala křičet, že nemůže dýchat, žena však vyčkala další dvě minuty a až poté si odsedla.

Když viděla, že nereaguje, zavolala záchrannou službu a pustila se do resuscitace. Záchranáři přijeli zhruba o půl druhé odpoledne a převezli Dericku do nejbližší nemocnice. Krátce poté však byla prohlášena za mrtvou.

Poseyovou policie zadržela a obvinila z týrání a usmrcení dítěte. Smithovi byli obviněni za to, že incidentu nedokázali předejít. Smithová navíc rovněž z týrání dítěte.

Reklama

Výběr článků

Načítám