Hlavní obsah

Na ministerstvu financí v Salvadoru vypukl požár, dva mrtví

Při požáru ministerstva financí v Salvadoru zahynuly nejméně dvě osoby a dalších 22 bylo zraněno. Uvedla to agentura Reuters s odvoláním na mluvčího záchranné služby.

Foto: Novinky

Ilustrační foto

Článek

Velký požár v budově ministerstva vypukl v pátek večer, záchranářům se ho již podařilo uhasit. Záběry místních médií ukázaly osobu, která skočila z budovy. Podle záchranářů byl muž převezen do nemocnice a je ve vážném stavu.

Prezident Salvador Sánchez Cerén v místní televizi uvedl, že při požáru zemřela žena a další osoba zemřela v nemocnici. Tři další lidé jsou ve vážném stavu a byli operováni.

Mluvčí záchranářů Carlos Fuentes předtím uvedl, že jedna osoba zemřela v pátém patře devítipodlažní budovy, měla popáleniny a nadýchala se kouře. Nebylo však jasné, zda se jedná o stejnou osobu, o které mluvil prezident. Fuentes rovněž dodal, že několik lidí skočilo z pátého a šestého patra hořící budovy a zranili se.

Kolem 50 osob bylo evakuováno z budovy a 25 lidí bylo převezeno do nemocnice k ošetření. Měli popáleniny a nadýchali se kouře, dodal Fuentes.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám