Hlavní obsah

Muž v Argentině mačetou povraždil celou rodinu i souseda. Pak se oběsil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Buenos Aires

Sedmapadesátiletý muž z Argentiny se podle policie stal pachatelem jednoho z nejhrůznějších zločinů, který tato jihoamerická země v poslední době zažila. Muž s mačetou v ruce zavraždil svou bývalou ženu, tři děti a souseda, načež se na místě masakru oběsil.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Policisté nyní řeší, co nenápadného muže z ospalého pobřežního maloměsta dovedlo k masové vraždě, uvedl deník La Nación.

Nadšený chovatel kanárků, člen místního spolku a hlídač hřbitova Roberto Vecino přišel podle vyšetřovatelů do domu své bývalé ženy ve městečku Necochea, kde se začali hádat.

Poté s bodnou a sečnou zbraní v ruce napadl a zabil ji a dvě dcery ve věku 19 a 22 let.

Čtyřiadvacetiletému synovi se sice podařilo utéci na ulici, otec jej však dostihl a stejnou zbraní zabil i jeho. Sedmdesátiletý soused se pokoušel přijít na pomoc, dopadl však stejně jako ostatní.

Policisté byli na místě vzápětí, Vecino jednoho z nich poranil a zamkl se v domě. Když se strážci zákona dostali dovnitř, našli jej oběšeného.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám