Hlavní obsah

Mexickou královnu krásy zatkli v autě plném zbraní narkomafie

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

GUADALAJARA

Úřadující mexickou královnu krásy Lauru Zunigovou v úterý zatkla mexická policie spolu se sedmi muži. Jeli ve dvou autech plných zbraní a peněz. Mezi zadrženými je i přítel Zunigové, který je bratrem jednoho z bossů narkomafie.

Článek

Bezpečnostní jednotky zastavily na základě tipu dvě vozidla na kontrolním stanovišti Zapopan při výjezdu z města Guadalajara ve středním Mexiku.

Vojáci v autech našli ukryto větší množství zbraní, mimo jiné dvě automatické pušky AR-15, několik pistolí ráže .38 s množstvím nábojů a také 53 300 dolarů (asi jeden milión korun).

V jednom z aut jela Zunigová s přítelem. Je jím Angel Orlando Garcia Urquiza. Podle Luise Carlose Najery Gutierreze de Velazco, který má ve státě Jalisco na starost bezpečnost, jde o bratra jednoho z největších bossů gangu pašeráků drog.

Třiadvacetiletá Zunigová se letos stala nejkrásnější dívkou severomexického státu Sinaloa. V říjnu pak získala korunku v klání o nejkrásnější Latinoameričanku. V nejdůležitější mexické soutěži krásy nazvané Nuestra Belleza México (Naše kráska Mexiko) skončila třetí a nominovala se tak na mezinárodní Miss International 2009.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám