Hlavní obsah

Lupič se uprostřed loupeže rozbrečel a začal se modlit

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Indianopolis

Ozbrojený lupič objevil Boha přímo uprostřed přepadení pobočky finanční společnosti American Advance v Indianapolis. Pro vyšetřovatele, kteří následně shlédli záběry průmyslové kamery, to bylo nejpodivnější přepadení, jaké kdy viděli, uvedla stanice SkyNews.

Článek

Třiadvacetiletý Gregory Smith vpadl do kanceláře společnosti, která poskytuje půjčky. Se zbraní v ruce se přehoupl přes nízkou přepážku se zřejmým cílem vybrat pokladnu. Jenže místo sebrání peněz začal najednou objímat k smrti vyděšenou účetní Angelu Montezovou.

Se slzami v očích jí řekl, že se nenávidí za to, co dělá, ale že neměl jinou možnost, protože se musí starat o dvouleté dítě. Pár začal diskutovat o Bohu a Smith nakonec klečel v slzách na zemi a modlil se. Nakonec si odnesl její mobilní telefon a 20 dolarů.

Na odchodu se odkryl natolik, že kamera zabrala čistě jeho tvář. Záběry večer odvysílala místní televize a Smithe poznala vlastní matka. Třiadvacetiletý lupič se tak nakonec sám přihlásil na policii.

Seržant Kevin Wethington z indianapoliské policie k tomu poznamenal: "Už jsem detektivem tři roky, ale něco takového jsem ještě neviděl.“

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám