Hlavní obsah

Expřítelkyni s miminem unesl a oba nemilosrdně zastřelil, pak se sám zabil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Cleveland

Tragédií skončil sobotní únos bývalé přítelkyně a jejího ročního dítěte. Oba unesené i únosce nalezli v neděli mrtvé v garáži na předměstí Clevelandu. Podlehli střelným zraněním, uvedla CNN.

Těla mladé ženy, její roční dcery a únosce byla nalezena v garážích

 
Článek

Policii zavolal v sobotu v poledne 14letý bratr unesené 19leté Latashy Jacksonové, která vezla v kočárku svou roční dceru Chaniyu Wynnovou. Bratr s nimi byl na procházce. Popsal, jak k nim přistoupil 25letý expřítel Latashy Thomas Lorde: „Přišel k nám. Vytáhl zbraň. Namířil na mě. Řekl mi, abych utíkal.“

Bratr poslechl, ale z domova zavolal policii: „Bál jsem se o svou neteř a sestru. Byla tak potichu a vyděšená. Nevěděla, co dělat.“

Policie zahájila rozsáhlou pátrací akci. Lorde byl znám jako „násilný sexuální útočník“, na kterého byl vydán zatykač kvůli závažnému trestnému činu v New Yorku.

V neděli ale policisté objevili těla všech tří v garáži v neobývané budově. Všichni byli nalezeni se střelnými zraněními a na místě byli prohlášeni za mrtvé. Lorde si podle prvního ohledání místa činu zřejmě způsobil střelná zranění sám.

Dívka s Lordem chodila dva měsíce, ale pak se pokusila vztah ukončit, napsala agentura AP.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám