Hlavní obsah

Dvě dívky z Texasu plánovaly vyvraždit své rodiny a utéct. Jedna už začala

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Teprve dvanáctiletá dívka z Texasu postřelila vlastního otce a následně obrátila zbraň proti sobě. Na otce školačka nevystřelila nedopatřením či v afektu, nýbrž podle úřadu šerifa okresku Parker západně od Dallasu jednala vědomě a v rámci rozsáhlejšího plánu, který zosnovala s kamarádkou. V pondělí o tom informovala stanice CNN.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Policisté byli na místo střelby v obci Weatherford přivoláni minulé úterý. Na ulici našli bezvládné tělo dvanáctileté dívky se střelným poraněním hlavy. Vedle se válela zbraň, kterou se postřelila. Uvnitř domu ležel rovněž v bezvědomí její 38letý otec se střelným zraněním břicha.

Dívku i jejího otce přepravil vrtulník do nemocnice. Jejich současný stav podle CNN není znám. Při transportu byli nicméně naživu.

Podle vyšetřovatelů školačka nejprve střelila svého otce a utekla. Po několika hodinách se pak zřejmě pokusila spáchat sebevraždu. Nakonec vyšlo najevo, že dívka týdny plánovala vraždu celé rodiny včetně domácích zvířat. Domluvila se na tom s jinou dívkou z jiného texaského města, která slíbila učinit totéž. Pak měly obě dvě v plánu společně odjet do Georgie.

Druhá dívka z města Lufkin, jejíž věk nebyl zveřejněn, svou část plánu nerealizovala. Už byla nicméně obviněna ze spiknutí za účelem vraždy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám