Hlavní obsah

Dcera Palinové bude asi svobodnou matkou, otce dítěte zatkla policie

Právo, vpl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ANCHORAGE

Špatné zprávy pro aljašskou guvernérku Sarah Palinovou (44): její dcera Bristol (19) porodí nejspíš jako svobodná matka a matku mladíka, který se měl s Bristol oženit, zatkla policie za přechovávání drog.

Foto: Mike Blake, Reuters

Sarah Palinová

Článek

Deník Anchorage Daily News napsal, že ačkoli Bristol (18) má termín porodu už v těchto dnech, otec dítěte Levi Johnston se s ní stále neoženil.

Sarah Palinová , do letošního léta neznámá regionální polička, kterou si neúspěšný uchazeč o Bílý dům John McCain překvapivě vybral za svou kandidátku na viceprezidentku, přitom na stranickém sjezdu republikánů slíbila, že snoubenci uzavře sňatek ještě před porodem. „Měli by se už brzy vzít,“ komentovala situaci o víkendu lakonicky Palinová.

Celý příběh je o to pikantnější, že konzervativně zaměřená guvernérka vystupovala ostře proti sexu před manželstvím a ve svém státě zakázala na středních školách sexuální výchovu.

Policie vzala o víkendu do vyšetřovací vazby Sherry Johnstonovou (42) , matku Leviho, za přechováváni drog. Po zatčení ji policie propustila na aukci ve výši pěti tisíc dolarů (94 tisíc korun).

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám