Hlavní obsah

Američan vyfasoval tři tisíce let vězení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Trest tří tisíc let vězení uložil v úterý soud v Ohiu muži, který byl na konci minulého roku usvědčen z mnohonásobných znásilnění a dalších sexuálních útoků na děti mladší třinácti let. O milost by mohl 44letý Matthew Perry z okresu Greene County teoreticky požádat v roce 3523.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

„Jsem rád, že mohu oznámit, že by musel Matthew Perry přežít tři tisíce let vězení, aby tím splatil veškerý dluh společnosti,“ prohlásil místní prokurátor David Russo podle zpravodajského serveru WPXI.

Obžaloba Perrymu loni v listopadu prokázala během čtyřdenního procesu 13 143 případů sexuálního zneužití a 2190 případů znásilnění dítěte mladšího třinácti let.

Jednou z obětí byla dívka, kterou Perry začal znásilňovat v jejích pěti letech, a pokračoval v tom šest let, než byl v roce 2017 dopaden.

„Oběť vypověděla, že byla znásilňována každý den. Stalo se to stejnou rutinou jako čištění zubů. Pokaždé se cítila bezbranná a prosila boha o pomoc. Nikdo jí ale na pomoc nepřišel,“ líčil prokurátor Russo před soudem podle serveru BNO News. Žalobci proto muže ze znásilnění obvinili za každý den, kdy přišel s dívkou do styku. Nakonec se dívka svěřila kamarádce a ta to řekla ve škole, která přivolala policii.

V jakém vztahu s dívkou muž byl, americká média neuvádějí, a nevysvětlují ani to, jak to, že k ní měl tolik let přístup a procházelo mu její znásilňování. Uvádějí, že se jednalo o místního podivína. Prokuratura mu nicméně prokázala znásilňování i další dívky a usvědčila i jeho 40letou manželku. Cheyenna Perryová měla natáčet a fotit sex s nezletilou dívkou. Trest jí teprve bude vyměřen. Neměl by však být kratší než 3,5 roku.

V Severní Makedonii našli tunel z vězení. Útěk plánovali těžcí zločinci

Koktejl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám