Hlavní obsah

Americká první dáma Jill Bidenová má pozitivní test na covid-19

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

První dáma Spojených států Jill Bidenová měla v pondělí pozitivní test na covid-19, oznámil v úterý Bílý dům. Stanice CNN uvedla, že má jen mírné příznaky. Prezident Joe Biden, který ve čtvrtek odlétá na summit G20, měl podle Bílého domu negativní test.

Foto: ČTK/AP

Jill Bidenová na trávníku u Bílého domu

Článek

S ohledem na pozitivní test na covid-19 zůstane Jill Bidenová (72) v domě prezidentského páru v Rehoboth Beach v Delaware, uvedla podle CNN Elizabeth Alexanderová, mluvčí první dámy.

Jill Bidenová se nakazila covidem-19 už loni v létě, během srpnové dovolené v Jižní Karolíně. Prezident měl pozitivní test loni v červenci.

Foto: Profimedia.cz

John McEnroe na komentátorském stanovišti během US Open

Pozitivní test na covid-19 měl podle CNN minulý týden také bývalý americký tenista John McEnroe, který pracuje na tenisovém US Open jako expert globální sportovní stanice ESPN. Část svých postřehů a hodnocení tak musel vynechat, pondělí se ale mohl vrátit do akce.

Světová zdravotnická organizace (WHO) varovala, že počet infekcí covidem-19 se v srpnu ve srovnání s předchozím měsícem zvýšil o 38 procent. S nástupem nového školního roku rostou obavy, že by se mohla pandemie vrátit.

Covid opět nabírá na síle, varuje WHO

Koronavirus

Reklama

Výběr článků

Načítám