Hlavní obsah

Američanka si pod vlivem drog vydloubla oči vlastníma rukama

Hrůzný incident se odehrál před kostelem ve městě Anderson v americkém státě Jižní Karolína. Dvacetiletá Kaylee Muthartová byla pod vlivem metamfetaminu a rukama si vydloubla oči. V deliriu, ve kterém se nacházela, měla pocit, že její oči mají posloužit jako nezbytná oběť, díky které mohou být všichni zemřelí vysvobozeni z hrobů a mohou se dostat k bohu, píše deník Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Město Anderson v americkém státě Jižní Karolína

Článek

Muthartová po incidentu kompletně oslepla a nyní se učí, jak žít bez zraku. „Je to stejné, jen se všechno učím novým způsobem. Život je nyní mnohem hezčí než v době, když jsem byla na drogách,“ svěřila se časopisu People nyní už abstinující Američanka po zhruba měsíčním pobytu v nemocnici a na psychiatrické klinice.

Ačkoliv byla při incidentu, ke kterému došlo 6. února, pod vlivem metamfetaminu, dokáže veškeré pocity z osudného momentu detailně popsat.

„Měla jsem dojem, že jsou všichni zemřelí uvázlí v hrobech a že bůh je tam nahoře v nebi sám. Cítila jsem, že musím něco důležitého obětovat, abych všechny osvobodila a dostala je k bohu,“ svěřila se Muthartová.

„Bylo to děsivé, nevěděla jsem, co ode mě bůh chce, ale cítila jsem, že jsem ten, kdo má něco vykonat. A byla jsem šťastná, že jsem to udělala. Faráři, který se tam později ukázal, jsem řekla: ‚Modlete se za mě, chci vidět světlo, modlete se za mě.‘ “

Incident se odehrál pouhý den předtím, než měla mladá žena nastoupit na odvykací kúru ze závislosti. „Je to strašné, stále jsem ale vděčná, protože jí bůh zachránil život,“ svěřila se její matka Katy Tompkinsová.

Reklama

Výběr článků

Načítám