Hlavní obsah

Pavel kvůli nachlazení zrušil cestu do Příbrami

Prezidentský kandidát Petr Pavel kvůli pokračující nemoci zrušil úterní setkání s voliči v Příbrami. Středeční program, jehož součástí je i diskuse s Andrejem Babišem (ANO) na Novinkách, platí.

Foto: Novinky, Právo

Petr Pavel

Reklama

Článek

Pavel se potýká s nachlazením od neděle, kdy sice večer absolvoval debatu s Babišem v České televizi, ale další program zrušil. Ze stejného důvodu nezamíří ani v úterý do Příbrami.

V dalších dnech Pavla i Babiše čeká nejen Prezidentský duel na Novinkách, který byl přeložen z pondělního termínu, ale i debata na Primě a Nově.

V pátek a v sobotu občané ve druhém kole volby rozhodnou, kdo vystřídá ve funkci Miloše Zemana a na dalších pět let usedne na Pražském hradě.

Prezidentský duel na Novinkách bude ve středu dopoledne

Prezidentské volby

Generál ve výslužbě a bývalý předseda vojenského výboru NATO Petr Pavel byl v prezidentských volbách 2023 zvolen prezidentem České republiky. V druhém kole porazil Andreje Babiše. Více o Petru Pavlovi zde.

Miliardář Andrej Babiš je poslanec, bývalý ministr financí a předseda vlády. V prezidentských volbách 2023 neúspěšně kandidoval na prezidenta, když v druhém kole prohrál s Petrem Pavlem. Více o Andreji Babišovi zde.

Reklama

Výběr článků

Načítám