Hlavní obsah

VŠ po prázdninách znovu ožívají, studenty čekají výstavy, semináře i turnaj v golfu

Novinky, Martin Singr, Scio

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Se začátkem září opět začíná být na vysokých školách živo. Pro studenty i veřejnost jsou na následující dny připraveny zajímavé akce. Vysoká škola ekonomická pořádá v Terezíně turnaj v golfu, Brno zve na výstavu o lidských vlasech a v Ostravě se bude konat odborný seminář.

Článek

VŠE v Praze pořádá turnaj v golfu

Vysoká škola ekonomická (VŠE) v Praze se bude zapojovat do pořádání soutěže Golf Networking Club CUP 2009. Půjde o první golfový turnaj z podzimní série, který se bude konat 8. září od 9:00 na golfovém hřišti Kotlina Terezín. Akce se zúčastní studenti vysokých škol a významné osobnosti ze světa byznysu a akademického prostředí. Pro zájemce je více informací o turnaji zde.

V Brně probíhá výstava Vlasové stopy

Od 13. srpna do 13. září probíhá v Mendelově muzeu v Brně výstava Vlasové stopy. Autorkou je fotografka Gabriela Kolčavová. Expozice je věnována cyklu fotogramů, který umělkyně nazvala Hair identity / Vlasové stopy. Tématem jsou lidské vlasy, které jí věnovali její blízcí a známí. Tyto vlasy v původní podobě, tedy nearanžované vkládá do zvětšovacího přístroje a prosvěcuje na fotografický papír. Vznikají tak černobílé, výtvarně působivé záznamy, které se dotýkají lidské identity. Veřejnost může výstavu navštívit od úterý do neděle mezi 10 a 17 hodinou.  Více informací najdete zde.

Spolupráce VŠ se SŠ a ZŠ v Ostravě

Ostravská univerzita v Ostravě bude 8. září ve spolupráci s desítkami základních a středních škol pořádat odborný seminář SYNERGIE – Spolupráce VŠ se ZŠ a SŠ. Bude se jednat o podporu spolupráce VŠ se ZŠ a SŠ v rámci nabízených poradenských služeb – příprava a realizace poradenských workshopů a vytvoření elektronické poradenské databáze. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Více informací zde.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám