Hlavní obsah

Masarykova univerzita pořádá Prvákoviny

Novinky, Petra Novotná

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Ústav matematiky a statistiky Přírodovědecké fakulty Masarykovy univerzity pořádá dvoudenní seznamovací setkání pro studenty 1. ročníků MU s názvem Prvákoviny, jehož cílem je zejména vzájemné seznámení nových studentů.

Článek

Na Prvákovinách čeká studenty vzájemné seznámení, hry, orientace na MU, v Informačním systému, v Brně, city rallye aneb poznání míst potřebných k přežití. Dozví se, co vše musí zařídit (hodiny na studijním, potvrzení, ISIC a co s ním, knihovny, kopírky, sleva na dopravu) a jaké jsou výhody bydlení na kolejích nebo privátu. Čeká je seznámení s Brnem a jeho pozoruhodnostmi i večer plný překvapení.

Prvákoviny jsou také dva dny plné matematiky, s cílem zopakovat učivo ze SŠ a přiblížit studentům, co je při studiu matematiky nemine. Setkání je určeno studentům 1. ročníku bakalářského studia všech matematických oborů Přírodovědecké fakulty MU (obecná matematika,

matematika-ekonomie, finanční a pojistná matematika, statistika a analýza dat, učitelství matematiky a učitelství deskriptivní geometrie) a studentům 1. ročníku Fakulty Informatiky MU.

Akce bude probíhat ve dvou termínech: od 7. do 8. září a od 9. do 10 září. Studenti budou ve skupinách po 25, program akce je zdarma, stravování a ubytování na kolejích MU si hradí účastník sám.

Další termíny, přihlášky a více informací na http://www.prvakoviny.cz/

Prvákoviny 2009 mohou být návodem jak ke studiu vykročit tou správnou nohou.

Reklama

Výběr článků

Načítám