Hlavní obsah

Diváci mohou navrhnout, jak bude vypadat korunka pro studentskou Miss

Novinky, mnu, Scio

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ZLÍN/PRAHA

Pořadatelé projektu Miss Academia se v tomto roce snaží zapojit do soutěže ještě více diváků než v uplynulých letech. Kromě toho, že si diváci mohou zvolit Miss Academia ČR on-line, mají i možnost navrhnout korunku, kterou vítězka divácké Miss převezme.

Článek

"Chceme takto soutěž více přiblížit divákům a všem studentům – je přeci realizovaná pro ně. Také myslíme, že korunovat takto diváckou Miss je velmi krásné gesto. Pokud tedy máte jakoukoliv představu, zašlete nám svůj návrh na e-mailovou adresu korunka@missacademia.cz," uvedla k nápadu manažerka projektu Sandra Čermáková.

Akce s názvem "Daruj korunku" odstartovala již 1. prosince 2008 a poběží souběžně s náborovou kampaní, jejíž uzávěrka je stanovena na 9. ledna 2009.

Skutečná korunka bude připravena studentkami Designu obuvi a doplňků na zlínské Fakultě multimediálních komunikací. Jméno vítěze, který převezme i cenu v podobě mikrosystému od společnosti GoGen, bude zveřejněno 1. února 2009.

Více informací o soutěži naleznete na www.missacademia.cz. Náborová kampaň probíhá od 24. 11. 2008 až do 9. 1. 2009. Slavnostní vyhlášení finálních výsledků je nachystáno na 1. dubna v Městském divadle Zlín.

Reklama

Související články

Soutěž Miss Academia odstartovala

Soutěž Miss Academia, jejímž cílem je vybrat nejsympatičtější studentku, která oslní nejen svým půvabem ale i inteligencí, právě zahájila svoji náborovou...

Výběr článků

Načítám