Hlavní obsah

Veletrh ČVUT přivítá přes 150 firem

Novinky,

Celkem 157 tuzemských i zahraničních firem se 29. března představí studentům ČVUT v Praze, a to v rámci dalšího ročníku veletrhu iKariéra. Společnosti se budou prezentovat v budovách Fakulty elektrotechnické, Fakulty strojní, Fakulty informačních technologií, Fakulty stavební a v Národní technické knihovně v dejvickém kampusu.

Foto: ČVUT

Z minulého ročníku veletrhu iKariéra

Článek

Letos kladou organizátoři důraz na doprovodný program. Jeho součástí budou konzultace profesních životopisů, přednášky zástupců firem a externích prezentujících.

Zájem firem o studenty roste

Veletrh iKariéra každoročně navštíví na ČVUT přes pět tisíc studentů, kteří tak dostávají příležitost poznat své potenciální zaměstnavatele.

Zájem firem o tato setkání roste, oproti loňskému roku se počet vystavujících společností zvýšil o jedenáct.

Foto: ČVUT

Z minulého ročníku veletrhu iKariéra

„Letos jsme museli i spoustu firem odmítat kvůli kapacitě, která se zaplnila koncem loňského roku,“ potvrzuje zájem firem o studenty koordinátorka projektu Markéta Jílková.

Snahu zaujmout talentované studenty dokazují i aktivity na stáncích jednotlivých firem. Chybět nebudou odpočinkové zóny, modely aut, stavební buňka a další lákadla. Společnosti také často volí jako komunikační prostředek soutěže, kterými prověří znalosti studentů.

Veletrh pracovních příležitostí iKariéra na ČVUT je součástí série pracovních veletrhů po celé ČR. Pořádá jej studentská organizace Iaeste, která zde působí díky dobrovolné práci studentů.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám