Hlavní obsah

V Pardubicích pořádají veletrh pracovních příležitostí pro studenty

Novinky, pro

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Univerzita Pardubice pořádá zítra veletrh pracovních příležitostí Kontakt 2012. Určen je pro absolventské ročníky a všechny studenty univerzity, kteří se zajímají o možnosti svého budoucího profesního působení.

Článek

Veletrh se uskuteční v univerzitní aule v kampusu v Polabinách mezi 9:30 a 15:00 hodinou.

Na jednom místě mají návštěvníci Kontaktu 2012 možnost absolvovat individuální setkání se zástupci 29 společností působících v různých oblastech hospodářství.

Studenti se mohou v osobních konzultacích zeptat na požadavky firem, porovnat podmínky nabízených pracovních míst, shlédnout firemní prezentace a navštívit přednášky na téma „Jak získat dobré zaměstnání: nejdůležitější rady pro výběrová řízení“ a „Trendy trhu práce v ČR, možnosti uplatnění absolventů, očekávání firem“.

Pro návštěvníky akce je rovněž připraven katalog, který je souhrnem základních informací o zúčastněných společnostech a mohl by studentům napomoci při jejich rozhodování o volbě budoucího povolání.

Reklama

Výběr článků

Načítám