Hlavní obsah

Personalisté ocenili nejlepší projekty v oblasti HR

Právo, ťas

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Odborná konference HR Know How 2011 přinesla minulý týden informace o aktuálních trendech v personalistice. Česká společnost pro rozvoj lidských zdrojů, organizátor konference, navíc vyhlásila vítěze XI. ročníku oborové ceny HREA – Excellence Award. Celkem se do soutěže přihlásilo 13 projektů.

Článek

O pořadí třech finalistů rozhodli sami HR specialisté, kteří se účastnili konference. Nejvíce zaujal projekt „S program“ slánské společnosti LINET spol. s r.o. zabývající se výrobou zdravotnických a pečovatelských lůžek.

„S program“ vznikl na základě potřeby angažovat schopné studenty, potenciální kvalifikované zaměstnance.

Druhá příčka připadla hutnické společnosti ArcelorMittal Ostrava za unikátní projekt „Steel akademie“ věnující se vzdělávání odborníků v oboru hutnictví.

Finálovou trojici uzavřel projekt Všeobecné zdravotní pojišťovny „PUMY & SOVY“, který zacílil na rozvoj talentovaných a klíčových zaměstnanců.

Odborná porota využila možnosti udělit Cenu odborné poroty HREA za zvlášť přínosný projekt a ocenila implementaci standardu Investors in People ve společnosti Hanácké železárny a pérovny a.s. Společnosti byly svými projekty a jejich implementací do provozu schopné vyčíslit i ekonomické dopady pro firmu, tedy že práce s lidskými zdroji skutečně dovede přispět k pozitivním ekonomickým nárůstům.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám