Hlavní obsah

Nataša Randlová je prominentní právničkou Chambers Europe

Novinky, kil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Expertka na pracovní právo JUDr. Nataša Randlová z AK Randl Partners, kerá připravuje pravidelnou úterní poradnu v rubrice Kariéra na Novinkách, získala významné ocenění v prestižním žebříčku Chambers Europe.

Foto: archiv AK Randl Partners

Kolegové právníci i klienti shodně JUDr. Randlovou vnímají jako vůdčí osobnost českého pracovního práva.

Článek

Publikace Chambers Europe 2012 mapující právní kanceláře i jednotlivé právníky přiřadila české pracovněprávní expertce hodnocení „Star Individual“.

Toto označení se uděluje „osobnostem s výjimečnou reputací ve svém oboru“, které  dokázaly významně změnit právní prostředí.

Vůdčí osobnost českého pracovního práva

Z rozhovorů, na jejichž základě specialisté Chambers & Partners žebříček sestavují, vyplynulo, že kolegové právníci i klienti shodně JUDr. Randlovou vnímají jako vůdčí osobnost českého pracovního práva, která s velkou empatií dokáže nalézat efektivní a schůdná řešení pracovněprávních problémů.

„Mám samozřejmě velkou radost,“ říká k ocenění právnička. „Pro celý můj pracovněprávní tým je to potvrzení, že široká škála našich aktivit – kromě právní praxe i naše publikační činnost nebo pravidelná setkání s personálními manažery firem – je užitečná a setkává se s uznáním.“

Pracovněprávní tým Randl Partners si zároveň v žebříčku Chambers & Partners udržel nejvyšší úroveň hodnocení (Band 1) z možných šesti, do které byl zařazen již v loňském roce. Z ČR jsou v této kategorii pouze dvě právní kanceláře.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám