Hlavní obsah

Nabídka zájmové činnosti pro děti formou franšízy

Novinky, kil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Obecně prospěšná společnost Kroužky, která úspěšně funguje již patnáct let zejména v Praze a okolí a jejíž kroužky navštěvuje více než 10 000 dětí, nabízí svoji metodiku formou franšíz zájemcům z ostatních krajů ČR.

Foto: Profimedia.cz

Hitem posledních let se v zájmových kroužcích stává vaření.

Článek

„Franšízantům poskytneme úplný manuál k založení a provozu společnosti,“ říká Marie Růžičková, ředitelka Kroužky, o. p. s.

„K zahájení činnosti zájemci nepotřebují velký kapitál, vstupní franšízový poplatek bude jen o něco vyšší než běžná měsíční mzda,“ dodává ředitelka společnosti, podle které je ideální franšízantkou žena s pedagogickým vzděláním, obchodním a komunikačním talentem, které například právě končí rodičovská dovolená.

Kroužky přímo na školách

Hlavními výhodami pro děti a rodiče, kteří dávají děti do Kroužků, je jednak nízká cena (za většinu kroužků se platí od 650 Kč za školní rok) a jednak skutečnost, že se zájmové aktivity odehrávají přímo ve školách a školkách. Děti proto není potřeba nikam vozit.

Rodiče jsou informováni

Společnost nyní navíc zavedla i elektronické třídní knihy, díky nimž přijde po skončení kroužků rodičům e-mail s programem, který děti absolvovaly, a rovněž vydává vlastní knihy a příručky ke kroužkům. Kvalitu vedení dětí sleduje při náhodných návštěvách inspektorka společnosti, která tak kontroluje práci lektorů.

Od aerobiku přes vědecké pokusy až po vaření

Kroužky, o. p. s., dětem od 3 do 15 let poskytují zájmovou činnost jednak v tradičních oblastech, jako jsou výtvarné kroužky, dětský aerobic a tanečky, bojové sporty či angličtina, hitem posledních let se ale stává vaření a vědecké pokusy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám