Hlavní obsah

Zlínský kraj má nejlepší kongresový hotel – vyhrál Activitypark Hotel Všemina

Novinky, Magdalena Murková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kvalitní hotel je zárukou přívětivého přístupu personálu, pohodlí, klidu na odpočinek i chutné gastronomie. Když se ke všemu navíc přidají špičkové služby, hosté se na takové místo rádi vracejí. Nejinak je tomu u firemní klientely, podnikatelé si cíl pro své kongresy a setkání důkladně vybírají.

Foto: Magdalena Murková

Vítězem v soutěži o nejlepší kongresový hotel se stal Activitypark Hotel Všemina.

Článek

Za nejkvalitnější kongresový hotel roku 2012 byl ve Zlínském kraji zvolen Activitypark Hotel Všemina, mezi Spa & Wellness hotely se jím stal Alexandria Spa & Wellness Hotel. Na Zlínsko zlato mířilo i v kategoriích 3* a 4* hotelů. 

Inspirací pro výběr správného místa na pořádání konference či kongresu může být soutěž Czech Hotel Awards – Hotel roku 2012, která je přehlídkou českých hotelů nabízejících nejkvalitnější služby. Klade si za cíl zmapovat a zviditelnit nejlepší hotely po celé České republice.

Soutěž Czech Hotel Awards – Hotel roku 2012 probíhá na krajské a celorepublikové úrovni. Ve všech 14 krajích je vyhlášen vítěz v pěti kategoriích: 3* Hotel, 4* Hotel, 5* Hotel, Kongresový hotel, Spa & Wellness hotel. Ve Zlínském kraji se na první příčce v kategorii kongresových hotelů umístil Activitypark Hotel Všemina.

První příčku v soutěži Hotel roku 2012 v kategorii Spa & Wellness hotely získal Alexandria **** Spa & Wellness Hotel. Soutěžilo se však i mezi klasickými hotely. V kategorii 3* si regionální zlato odnesl HOTEL VEGA, mezi 4* hotely zvítězil Wellness Hotel Rezidence Ambra.

Soutěž Hotel roku 2012 se konala poprvé v rámci Czech Hotel Awards a pod záštitou ministra pro místní rozvoj České republiky Kamila Jankovského. O umístění hotelů rozhodla široká veřejnost svými hlasy - na internetových portálech www.hotel.cz a www.hotelawards.cz.

Kategorie Kongresové hotely byla hodnocena na základě hlasování odborné poroty. Tu tvořili zástupci významných firem pořádajících kongresy.

„Byli jsme příjemně překvapeni obrovským zájmem ze strany soutěžících hotelů i široké veřejnosti,“ uvedl René Hradecký, ředitel agentury Conventia, která je organizátorem soutěže. „Potěšilo nás, že hotely uvítaly zejména nezávislost soutěže, a také fakt, že byl dán prostor pro hlasování široké veřejnosti. Věříme, že tato ocenění přinesou vítězným hotelům zvýšení jejich prestiže a důvěryhodnosti v očích jejich hostů a zároveň pomohou široké veřejnosti lépe se orientovat v nabídce a kvalitě jednotlivých hotelů," dodal René Hradecký.

Krajský vítěz mezi kongresovými hotely – Activitypark Hotel Všemina – své prvenství získal na slavnostním vyhlášení soutěže 14. června ve Střední hale Průmyslového paláce na pražském výstavišti.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám