Hlavní obsah

Zlínské divadlo rozjelo hlasování o nejoblíbenější herce sezóny

Novinky, Veronika Jurčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Patnáctý ročník divácké ankety Aplaus Městského divadla Zlín startuje. „Dejte svůj hlas herečce a herci, jež vás v končící sezóně 2013 / 2014 nejvíce zaujali. Možná, že právě váš hlas rozhodne,“ vyzývá ředitel divadla Petr Michálek.

Foto: MDZ

O nejoblíbenějších hercích se ve zlínském divadle rozhodne už popatnácté.

Článek

Kdo si domů odnese skleněnou sošku z dílny výtvarníka Jiřího Vosmíka, bude jasné 13. září. „Vítěze vyhlásíme při slavnostním zahájení nové 69. sezóny,“ řekl Michálek.

Cenu Aplaus za nejlepší inscenaci sezóny získá titul, který bude mít nejlepší výsledek za celosezónní hlasování diváků po každém představení. Hlasování končí letos už 30. června. Z platných anketních lístků s vyplněnými kontaktními údaji vylosují divadelníci 10 výherců, které potěší dárkem. Elektronický hlasovací formulář a přehled herců a jejich rolí je na webu divadla. Diváci mohou hlasovat i prostřednictvím lístků u pokladny a ve foyer.

První ročník ankety se ve zlínském divadle uskutečnil v roce 1999. První vítězkou byla herečka Eva Daňková a vítězem Rostislav Marek. Loni sošku získala Hana Tomáš Briešťanská a Radovan Král. Speciální ocenění si vysloužil zlatý retrívr Merlin, který si získal srdce diváků v dramatu O myších a lidech. Inscenací sezóny byl muzikál Řek Zorba v režii umělecké šéfky Hany Mikoláškové.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám