Hlavní obsah

Zlatí hoši Jiří Dopita a David Moravec zahájili v nošovickém pivovaru výstavu Nagano - 15 let

Novinky, Lukáš Klapil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Návštěvnickém centru pivovaru Radegast v Nošovicích je k vidění oficiální výstava fotografií Nagano – 15 let. Autorem snímků je fotograf Jiří Koliš. Výstavu zahájili v Nošovicích zlatí medailisté z Nagana Jiří Dopita a David Moravec. Výstava je otevřená každý den až do 26. května. Vstup je zdarma.

Foto: Aleš Krecl

David Moravec a Jiří Dopita se zlatými medailemi z Nagana

Článek

Naganská výstava není v Nošovicích náhodou. Partnerem olympijského týmu byl v roce 1998 Radegast a právě hořkým pivem z Nošovic se zapíjel zlatý úspěch. Radegast je u hokeje i nyní jako oficiální pivo extraligy a partner řady moravských klubů.

Nošovice jsou prvním místem na severní Moravě, kam expozice zamířila. Desítky snímků fotografa Jiřího Koliše připomínají legendární „Turnaj století“ i oslavy na Staroměstském náměstí. Výstava je otevřená každý den až do 26. května a vstup je zdarma.

Výlet do Nošovic si mohou návštěvníci zpestřit prohlídkou pivovaru spojenou s ochutnávkou piva Radegast. Na exkurzi pivovarem je nutné se předem objednat na telefonu 558 602 566 nebo prostřednictvím stránek www.radegast.cz.  

Reklama

Výběr článků

Načítám