Hlavní obsah

Zlaté jablko slavilo 10. výročí. Návštěvníkům nabídlo bohatý program plný hvězd

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O víkendu se ve Zlatém jablku ve Zlíně slavilo ve velkém. Páteční Golden Night s Leošem Marešem zahájila víkendový narozeninový program s řadou slavných gratulantů i překvapení pro děti.

Foto: OZC Zlaté jablko
Článek

Taneční vystoupení, módní show, hvězdní hosté a dechberoucí ohňostroj. To vše a ještě mnohem víc nabídlo během minulého víkendu návštěvníkům během svých narozeninových oslav. A stejně jako před deseti lety přilákal bohatý program tisíce lidí nejen do obchodního centra, ale i na Náměstí Míru

Páteční večerem provedl moderátor Leoš Mareš. Hostům se v rámci noční párty představila taneční skupina Mirror Family, trio atraktivních houslistek Inflagranty nebo skvělý Rytmus při módní show značky Poner.  Návštěvníky v závěru večera roztančil DJ Saxo Francis.

Sobota pokračovala v duchu dalších narozeninových překvapení, mezi nimiž nechyběla ani příležitos užít si nákupy se známým stylistou Osmanym Laffitou. Ten zájmce z řad návštěvníkům centra poradil s nákupem a případně i změnou jejich outfitu. Sobotní veřer zakončil skvělý koncert skupiny Mandrage na Náměstí Míru, který završil velkolepý ohňostroj. 

Neděle pak ve Zlatém jablku patřila těm nejmenším. Hlavně holčičky si užily program ve stylu My little pony. Ale ani kluci nepřišli zkrátka. Na náměstí před obchodním centrem na ně čekal dvoupatrový autobus, skákací hrad nebo kolotoč. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám