Hlavní obsah

Zlaté jablko se opět promění v centrum krásy

Novinky, Kateřina Martykánová

Zlínské Zlaté jablko bude v pátek 2. října hostit casting další velké soutěže krásy. Stane se tak jedním ze třinácti měst, ve kterém právě probíhají castingy dvanáctého ročníku prestižní soutěže o nejzajímavější tvář LOOK BELLA 2015. Odpolednem provede Jitka Válková.

Foto: OZC Zlaté jablko

Vítězové Look Bella 2014

Článek

Příležitost nahlédnout do světa modelingu budou mít v pátek od 14 hodin nejen návštěvníci centra, ale především odvážné dívky a v tomto případě i mladí muži, kteří se chtějí této přehlídky krásy zúčastnit. Do soutěže se mohou registrovat všechny zajímavé dívky od 15 do 25 let s minimální výškou 170 cm a muži od 17 do 25 let s minimální výškou 180 cm.

Všechny zúčastněné čeká profesionální péče kadeřníků a vizážistů, velká módní show a profesionální fotografování. Ti úspěšnější se budou moci radovat z postupu do semifinále v Brně a případně velkolepého finále v Praze. Vítězové soutěže získají atraktivní a hodnotné ceny a nabídku spolupráce s modelingovou agenturou Prestige models. Nejlepším se pak otevřou dveře do světa modelingu, fotomodelingu a předváděcích mol na některé z prestižních mezinárodních soutěží krásy.

Registrace na zlínský casting je možná přímo ve Zlatém jablku nebo prostřednictvím www.lookbella.cz  Otevřený casting je volně přístupný široké veřejnosti a uskuteční se v hlavní galerii Zlatého jablka od 14 do 18 hodin.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám