Hlavní obsah

Zlaté jablko ozdobily vánoční dekorace

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přestože do začátku adventu zbývají ještě necelé dva týdny, zlínské Zlaté jablko už prostoupila příjemná vánoční atmosféra. Před několika dny se totiž proměnilo díky unikátním dekoracím v pohádkovou polární krajinu, která jistě udělá radost všem malým i velkým návštěvníkům centra.

Foto: OZC Zlaté jablko
Článek

Stejně jako v předchozích letech se již od druhé poloviny listopadu mohou zákazníci Zlatého jablka těšit nejen z krásné vánoční dekorace uvnitř centra, ale po setmění také z venkovního osvětlení centra ze strany z Náměstí Míru a z ulice Dlouhé.

Ani letos nechybí obří vánoční strom, který je společně s výzdobou ochozů a celé hlavní galerie, laděný do červeno – bílých barev. Tradiční interiérové dekorace doplňují i roztomilí plyšoví tučňáci a pohyblivý medvídci a sněhuláci.

V prvním patře vedle eskalátorů směřujících ke kinu potom děti mohou narazit na velikánského svítícího medvěda z ledkových světel.

Vánoční dekorace budou zdobit Zlaté jablko až do poloviny ledna.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám