Hlavní obsah

Zlaté jablko oslaví své desáté narozeniny

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velkolepou oslavu svých 10. narozenin připravilo obchodní centrum Zlaté jablko ve Zlíně. V pátek 11. května ve 20 hodin vypukne party s hvězdným obsazením Golden Night, kterou provede moderátor Leoš Mareš. Mezi dalšími hosty se představí rapper Rytmus či modelky Kateřina Průšová a Aneta Vignerová.

Foto: OZC Zlaté jablko
Článek

Už celých deset let je Zlaté jablko vyhledávaným místem nákupů i zábavy v centru Zlína. A to je rozhodně důvod k oslavě. „Chystáme velký narozeninový víkend, jaký Zlín dlouho nezažil,“ potvrdil ředitel Zlatého jablka Jiří Kratochvíl.

Vše zahájí Golden Night plná hvězd. Exkluzivní večírek k oslavě 10. výročí vypukne v pátek 11. května ve 20 hodin přímo v galerii obchodního centra.

Večerem provede populární moderátor Leoš Mareš. Hudební program obstará dívčí elektrické smyčcové trio Inflagranti, DJ Saxo Francis propojující magii saxofonu s elektronickou hudbou a úspěšný slovenský rapper Rytmus.

Dalšími hosty budou finalisté soutěže Česko Slovensko má talent, originální taneční skupina Mirror Family. Modelky Kateřina Průšová a Aneta Vignerová se představí v atraktivní fashion show při přehlídce společenských šatů a spodního prádla.

V duchu oslav se ponese celý víkend až do neděle 13. května, kdy se program rozšíří ze Zlatého jablka i na přilehlé náměstí Míru. V sobotu zde moderátorská dvojice A.N.D.U.L.A a Petr Vágner přivítá multižánrovou taneční skupinu The Pastels, zpěvačku a moderátorku Evropy 2 Victorii Velvet, skupinu Light & Love, iluzionistu Pavla Dolejšku i módní show se známým návrhářem kubánského původu Osmanym Laffitou. Den plný oslav uzavře koncert populární skupiny Mandrage a slavnostní ohňostroj.

V neděli se bude Zlaté jablko věnovat převážně dětem. Těšit se mohou na program ve stylu My Little Pony a spoustu zábavných atrakcí v čele s typickým londýnským patrovým autobusem od Hamleys. Vstup na sobotní i nedělní program je zdarma.

Reklama

Výběr článků

Načítám