Hlavní obsah

Žena vjela autem na koleje a urazila sto metrů, než uvízla ve sněhu

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kuriózní, ovšem velice nebezpečný zásah absolvovali ve středu 15. února jablonečtí hasiči a policisté. Žena vjela na traťové koleje svým vozidlem a ujela po nich sto metrů. Vlak tudy naštěstí zrovna neprojížděl.

Foto: Ondřej Kořínek

Ilustrační foto

Článek

O obrovském štěstí může mluvit třiapadesátiletá žena z Jablonce nad Nisou. Ve středu odpoledne jela svým vozidlem VW Polo po Revoluční ulici v Jablonci nad Nisou směrem z centra a chtěla odbočit do ulice V Aleji. Manévr však komplikovalo husté sněžení a nepřehlednost místa.

Žena jela místem teprve podruhé v životě, odbočila dřív a vjela přímo na koleje. Po kolejích pokračovala asi 100 metrů, než vozidlo uvízlo ve sněhu. Jízda tak připomínala drážní drezínu. Žena však může mluvit o obrovském štěstí, že místem zrovna neprojížděl žádný vlak.

„Po vystoupení šla vyhledat okamžitou pomoc a nalezla ji u hasičů, kteří nedaleko odtud pomáhali s jiným zákrokem. Ke škodě na majetku, ani k újmě na zdraví nedošlo,“ uvedla policejní mluvčí Ludmila Knopová.

Reklama

Výběr článků

Načítám