Hlavní obsah

Žena po hádce bodla přítele nožem do zad, nůž zasáhl plíce

Novinky, Leona Roháčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Těžkým ublížením na zdraví skončila v pondělí v noci partnerská hádka v Brně-Modřicích. Devětatřicetiletá žena při ní bodla svého o rok mladšího druha nožem do zad. Je vazebně stíhána pro těžké ublížení na zdraví.

Foto: PČR

Ilustrační foto

Článek

Na přivolané záchranáře a policisty agresorka vyrukovala s báchorkou, že druh přišel za ní do jedné z chat v zahrádkářské kolonii poblíž Modřic už s poraněním v oblasti hrudníku.

"Žena na to prý přišla náhodou, když z jeho oděvu začala prosakovat krev a přivolala záchranáře. Ti muže s bodným poraněním v hrudníku a s poškozenou plící odvezli k hospitalizaci do nemocnice," popsal průběh zásahu brněnský policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Ženinu verzi události ale policisté záhy vyvrátili. "Večer došlo mezi partnery k hádce, rozrušená žena nakonec přítele bodla nožem do zad," dodal mluvčí s tím, že násilnice je vazebně stíhána pro těžké ublížení na zdraví. Trestní zákoník pamatuje na takové jednání odnětím svobody na 5 až 12 let.

Reklama

Výběr článků

Načítám