Hlavní obsah

Závody pro dospělé i děti. Takový bude týden na lyžařském svahu ve Zlíně

Novinky, Petra Svěráková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rušno bude tento týden na zlínském lyžařském svahu ve Zlíně. Závodit se tam bude nejen o pohár primátora, ale také o dětské ceny.

Foto: archiv provozovatele Svah Zlín

Dětský karneval na lyžařském svahu ve Zlíně.

Článek

Ve čtvrtek 7. března si bude moci poměřit lyžařské schopnosti veřejnost, a to během závodů O pohár primátora. Závodit se bude od 19 hodin v mužské i ženské kategorii. Zájemci se mohou zapisovat od 18.30 hodin a startovné je 150 Kč. Po skončení závodů bude v Igloo baru připraven bohatý raut.

O dva dny později, v sobotu 9. března, pak bude zlínský lyžařský svah patřit nejmenším. Děti budou rozděleny do kategorií podle věku, a to do 6, 9 a 15 let. Chlapci i dívky zvlášť. Zápis bude probíhat od 8.30, závody začnou v 9.00 hodin ráno. Startovné bude 150 Kč a v ceně je jídlo, pití a lístek na vlek.

Tímto týdnem ale akce v areálu J. Šperky ve Zlíně nekončí. Už příští týden, 14. března, se pojede druhé kolo závodů O pohár primátora. O den později, 15. března, se bude na svahu závodit na bobech a rušný bude také příští víkend. V sobotu 16. března se uskuteční velmi oblíbený dětský karneval na sněhu. Lyžařskou sezónu na zlínském svahu pak ukončí snowboardové závody, a to 23. března.

Další informace: www.svahzlin.cz, http://www.facebook.com/svahzlin?ref=ts=ts

Reklama

Výběr článků

Načítám