Hlavní obsah

Závěr prázdnin strávili malí indiáni v Plasích

Novinky, Tomáš Vítámvás

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Plasích nedaleko Plzně se utkaly dva spřátelené indiánské kmeny v celotáborové hře a po vyrovnaném boji nakonec zvítězil kmen dětí Orlí pera nad dospělými, kteří si zvolili jméno TaKaNaKaWaKa.

Foto: Dagmar Hasilová

malí indiáni v Plasích

Článek

Radost z vítězství, zážitků a kamarádství pak mají jak děti, tak ve hře poražený kmen rodičů, prarodičů, tet a strýčků. Takový byl tábor Indiánské Plasy, který připravilo Mateřské centrum Pojďte si k nám hrát při SVČ Most.

Po absolvování mnoha klasických táborů v roli dítěte, praktikantky i oddílové vedoucí vyrazila letos Dagmar Hasilová na tábor hodně netradiční, na tábor, kterého se účastní děti společně se svými rodiči či prarodiči.

"Zatímco můj tříletý vnouček Vojtík absolvoval takto již svůj třetí tábor, v minulých dvou letech s maminkou, já jsem se zúčastnila poprvé." uvedla Hasilová. "Příjemně mě překvapilo, jakým přirozeným způsobem se do táborových aktivit zapojují předškoláci společně s dětmi školního věku a samozřejmě i s dospělými. Počasí nám přálo a tak jsme kromě mnoha her a soutěží stihli také vodní radovánky."

V programu, který pro všechny Mateřské centrum připravilo, nechyběla ani dětská olympiáda či karneval a na závěr si všichni odnesli věcnou cenu a diplom s medailí, které budou všem připomínat společný týden.

Na závěr Dagmar Hasilová dodala: "Zkušenost s táborem pro „maminky s dětmi“ mohu všem doporučit. Už teď se těšíme na další ročník."

Reklama

Výběr článků

Načítám