Hlavní obsah

Zápasnici Pudilovou čeká Souboj Titánů

Novinky, Jitka Doubravová

Nejlepší česká MMA zápasnice Lucie Pudilová se po soubojích v zahraničí představí v Česku. Příbramskou bojovnici čeká 19. listopadu zápas v Plzni na tradičním galavečeru Souboj Titánů.

Foto: Jitka Doubravová

Lucie Pudilová a Ladislav Erdélyi

Článek

„Mám radost, že se mohu představit po delší době taky v naší republice a šanci potěšit své fanoušky. Příprava je tvrdá, ale to už patří k mému životu. Snažím se v ní odevzdat maximum, abych byla na zápas co nejvíce připravená,“ uvedla k souboji Lucie Pudilová, která v současné době několikrát denně polyká tréninkové dávky od svého trenéra Ladislava Erdélyiho.

Soupeřkou Pudilové bude Alexandra Buchová. Zkušená šestatřicetiletá německá zápasnice se ve světě MMA pohybuje již sedm let a na svém kontě má 13 soubojů z toho v 8 z nich odešla jako vítěz.

„Soupeřka je velmi zkušená a souboj s ní bude náročný. S tím však počítáme, v současné situaci už není lehké soupeřky. Alexandru jsme si trochu nastudovali, ale soustředíme se hlavně na sebe," okomentoval sokyni Lucie Pudilové trenér Ladislav Erdélyi.

Pudilová, jež se po svém posledním vítězné zápase ve Skandinávii, přibližuje jako první Češka vysněné UFC, může 19. listopadu v Plzni udělat další krok ke svému cíli. „Doufám, že za mnou dorazí co nejvíce fanoušků a kamarádů, Plzeň není od Příbrami daleko, tak věřím, že mě za vítězstvím požene i jejich podpora," uzavřela Pudilová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám