Hlavní obsah

Zámek Fryštát velkolepě zahájí sezónu, návštěvníky vtáhne do dob první republiky

Novinky, Milan Haluška

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Móda z dob zkracování, ukázky tanců od shimmy po charleston, muzikanti hrající jazz, veteráni, prvorepublikové četnictvo a divadelní skeče ze života na zámku v období první republiky – to vše si budou moci užít návštěvníci zámku během zahájení sezóny, a to v neděli 3. dubna od 10 do 17 hodin.

Foto: Milan Haluška
Článek

Prohlídku si lidé mohou užít i zdarma, stačí jen přijít v dobovém kostýmu. A to není jediné lákadlo, které si Zámek Fryštát pro své návštěvníky připravil, závěr každé prohlídky bude korunován cenou v podobě pamětní mince pro výherce soutěžního kvízu a chybět nebudou ani oblíbené projížďky v kočáře.

Prohlídky s divadlem se budou konat jak na hlavní zámecké budově, tak i v Lottyhausu, ukázky módy a dobových tanců proběhnou na hlavní budově v 11 a 14 hodin a v Lottyhausu ve 12 a 15 hodin.

Hudební vystoupení ve stylu Louise Armstronga přímo ze zámeckého balkónu si návštěvníci mohou užít každé půl hodiny a krásu veteránů budou moci zájemci obdivovat od 13 do 17 hodin. Stejně tak, od 13 do 17 hodin budou probíhat projížďky v kočáře.

Reklama

Výběr článků

Načítám