Hlavní obsah

Zámecké slavnosti v Hořovicích se spoustou her a soutěží

Novinky, Libor Knížek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V neděli 5. června od 10.00 hodin mohou rodiče a jejich děti navštívit Zámecké slavnosti na zámku v Hořovicích.

Foto: Libor Knížek

zámek v Hořovicích

Článek

Čekají na ně nejen prohlídky zámeckých expozic, například výstava historických šlechtických hraček a nadpřirozených bytostí, ale hlavně den plný her a soutěží v zámeckém parku.

Letos již podvanácté Národní památkový ústav a Fond ohrožených dětí pořádají nejen pro pěstounské rodiny, ale i pro širokou veřejnost rodinné odpoledne v zámeckém parku. Tradiční partneři akce jsou Český červený kříž, Hasičský záchranný sbor Hořovice a Městská policie hl. m. Praha – útvar prevence, kteří předvedou ukázky výcviku služebních psů, bojového umění a tradičně nejoblíbenější akci, možnost získání dětského řidičského průkazu (fotografii s sebou).

Na pódiu vystoupí nejen skupina historického tance a šermu Heraldicus, kouzelník Štěpán Šmíd, Julián Záhorovský, Martin Maxa, Tereza Vágnerová, Josef Vágner, Hořovické mažoretky a další. Programem bude provázet Gabriela Filippi.

Vstupné na celý den činí pro dospělé 60 a pro děti 30 Kč. Děti do 100 cm výšky mají vstup zdarma. Výtěžek ze vstupného je určen pro projekt Klokánek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám