Hlavní obsah

Zakrvácený muž vtrhl na poštu v trenýrkách a prohlásil, že byl přepaden

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Se zakrváceným obličejem a v trenýrkách vtrhl ve středu 2. května muž na poštu v Praze 4. Všem dotyčným nahlásil, že byl přepaden a okraden. Šokovaní návštěvníci pošty proto ihned zavolali policii.

Foto: Ondřej Kořínek

Ilustrační foto

Článek

Bylo půl šesté odpoledne, když na poštu v Praze 4 dorazil podivně vypadající muž. Oblečené měl pouze trenýrky a v obličeji měl krev. Hlasitě na celou poštu vykřikoval, že byl přepaden a okraden, přitom začal demolovat zařízení pošty.

Přítomní návštěvnici pošty na místo zavolali policejní hlídku, která muže nejprve zpacifikovala a poté předala záchranné službě. „Šestadvacetiletého muže záchranáři nejprve převezli do nemocnice k ošetření a poté ho transportovali na záchytnou stanici,“ řekl ve čtvrtek policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Policisté u muže provedli také orientační dechovou zkoušku, kterou zjistili, že muž má téměř tři promile alkoholu v dechu. Překvapení čekalo policisty po vystřízlivění, kdy muž prohlásil, že přepadený nebyl, jen toho hodně vypil.

„Událost policisté prošetřují jako přestupek proti majetku, kdy slovensky hovořícímu muži hrozí ve správním řízení několikatisícová pokuta,“ uzavřel mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám