Hlavní obsah

Žáci ostravských škol viděli při tréninku české daviscupové hráče

Novinky, Josef Zajíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve středu 29. ledna od 12 hodin žáci ostravských škol zhlédli trénink českých reprezentantů v Davis Cupu Tomáše Berdycha, Radka Štěpánka, Jiřího Veselého, Lukáše Rosola a trenéra družstva Jaroslava Navrátila.

Foto: Josef Zajíc

Pohár Davis Cupu v Ostravě. 29.1.2014

Článek

Přes 500 žáků ostravských škol mělo ve středu možnost zhlédnout trénink našich nejlepších tenistů, kteří se připravují na nadcházející utkání mezi Českou republikou a Nizozemskem.

„V rámci programu projektu OSTRAVA!!! Evropské město sportu 2014 jsme připravili pro žáky ostravských škol překvapení. Vybraní žáci ze škol se spolu s učiteli dostavili do haly ČEZ Arény v Ostravě na Závodní ulici, aby zhlédli trénink našich nejlepších tenistů,” konstatoval Martin Štěpánek, náměstek primátora města Ostravy.

„Po domluvě s organizátory jsme chtěli umožnit dětem vidět naše nejlepší tenisty v přípravě. Tak říkajíc si na ně "sáhnout". Děti viděly obrovský pohár, tak zvanou salátovou mísu, kterou naší hráči opakovaně vyhráli,” dodal Martin Štěpánek.

V průběhu tréninku byla zorganizována autogramiáda všech zúčastněných českých hráčů. Nejprve se podepisoval Jiří Veselý, po něm kapitán českého družstva DC Jaroslav Navrátil. Ten pak spolu s náměstkem primátora města Ostravy Martinem Štěpánkem odehráli do davu nadšených a spokojených dětí asi sedm míčků. Ti, kteří měli to štěstí a míček zachytili, se šli podívat do zákulisí českých hráčů DC. Viděli zónu rozhodčích, VIP a nakonec i kabinu Tomáše Berdycha, Radka Štěpánka, Lukáše Rosola a Jiřího Veselého.

Losování dvouher proběhne ve čtvrtek 30. ledna ve 12.00 hodin na Magistrátu města Ostravy v Nové radnici na Prokešově náměstí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám