Hlavní obsah

Začátek školního roku zahájí Zlaté jablko ve sportovním duchu

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

První zářijová sobota bude ve zlínském Zlatém jablku věnována malým i velkým sportovním nadšencům. Odpoledne se zde uskuteční autogramiáda fotbalových reprezentantů do 21 let, večer pak z hlavní galerie odstartuje poslední letošní hromadná jízda na in line bruslích nočním městem.

Foto: Steilmann/OZC Zlaté jablko

Tři juniorští reprezentanti dorazí v sobotu do Zlatého jablka.

Článek

V sobotu 3. září od 15 do 16 hodin mají všichni fanoušci kopané možnost setkat se osobně s hvězdami českého juniorského reprezentačního týmu. V přízemí Zlatého jablka (vedle kavárny Adria Grande) budou rozdávat autogramy záložník Lukáš Mareček a útočníci Václav Kadlec a Jan Chramosta.

Navíc se návštěvníci centra mohou zúčastnit také soutěže o atraktivní ceny společnosti Steilmann, podepsané dresy a vstupenky na kvalifikační utkání jednadvacítky ČR - Arménie, které se hraje 6. září v Uherském Hradišti. Losování výherců proběhne v 15.45.

Příznivci aktivního pohybu, konkrétně in line bruslení, pak mohou v sobotu večer vyrazit pod dohledem policejních vozů a za hudebního doprovodu Rádia Zlín na oblíbenou HEPA BLADENIGHT a užít si tak poslední letošní jízdu v jinak rušných ulicích Zlína.  

Sraz je tradičně ve 20.00 v přízemí OZC Zlaté jablko, odkud účastníci společně vyjedou ve 20.30 na dva okruhy o celkové délce zhruba 10,4 km. Z důvodu bezpečnosti musí mít bruslaři na sobě reflexní prvky. Tedy čelovku, blikačku nebo podsvícení koleček, svítící neonové tyčinky apod. Samozřejmostí by měla být také přilba a chrániče minimálně na předloktí.  

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám