Hlavní obsah

Za zážitky do Beskyd

Novinky, Monika Konvičná

V Beskydech již druhou sezónu doprovází návštěvníky na jejich výletech návštěvnická karta Beskydy Card. K ní i na letošní sezónu byl vydán tištěný průvodce jedinečnými zážitky a bonusy v Beskydech.

Foto: DM TO Beskydy-Valašsko
Článek

S Beskydy Card tráví turisté volný čas v Beskydech radostněji. Karta je plná zážitků, výhod a benefitů, ze kterých si stačí jen vybrat.

Kartu doprovází tištěný průvodce, který nejen krátce představí turistickou oblast, ale i to, k čemu vám karta bude sloužit, kde ji získáte a jak si ji užijete. Ale především obsahuje na 90 tipů na výlety z oblasti sportu, relaxace, zábavy a kulturních zážitků, u kterých mohou návštěvníci Beskyd čerpat výhody. 

Návštěvnickou kartu Beskydy Card získají turisté jako benefit u svých ubytovatelů v Beskydech, nebo ji mohou zakoupit v turistických informačních centrech v Beskydech a on-line na www.beskydycard.cz. 

Tištěného průvodce vydala společnost Destinační management turistické oblasti Beskydy-Valašsko za finanční podpory Moravskoslezského kraje, Fondu cestovního ruchu a partnerů v turistické oblasti. Brožura Beskydy Card je k dostání zdarma v turistických informačních centrech a u ubytovatelů v Beskydech.

Reklama

Výběr článků

Načítám